Solklart.

Idag var jag hungrig och jag tänkte jag skulle naffsa lite på himelen, men då var det molnfritt. Jäkla fina väder.

Århundradets succé.

Igår när jag inte kunde sova så funderade jag på hur moln smakar. Utan minsta lilla kött på benen tänker jag påstå att det är det godaste som någonsin tillagats. Jag blev förargad att jag aldrig ätit ett moln, då dess smak tycks vara himmelsk (vitsigt) så jag slog på wikipedia för att få lite information, kanske om restauranger som serverar moln eller liknande.
Hittade inga restaurangnamn tyvärr, men något som intresserade mig desto mer var molnen från saturnus, vad är väl ett jordligt litet moln i jämförelse?. Dom var tydligen gjorda av ammoniak därikring, och utan kött på benen igen tänker jag påstå att det är århundradets succé. Nyttigt har jag hört att det är också!

Jag har kommit fram till att om någon borde ha möjlighet att äta ett moln, så är det väl jag. Jag vill inte skryta eller verka oförskämd, men med er längd kommer ni inte långt!
Jag borde klara det, jag håller er uppdaterade.

Dags att bilda flock?

Jag har inte haft någon tv hemma, men tänkte att nu är det dax att ta ännu ett steg närmare mänskligheten.
Så jag sågade mig ett hål i taket som gränsar mot grannens tvrum. Det gjorde först och främst att jag ÄNTLIGEN kan sträcka ut min hals riktigt, och dessutom så kan jag kolla på hans tv.
Jag hoppas inte han har något emot det, men han verkar så ensam den gubben. Han har ingen flock, precis som jag, jag har ju inte en flock heller nu för tiden. Jag kanske ska fråga honom om han vill ingå i min flock, tror ni han blir glad då?
Eller tror ni han tycker det är ett sjukt sätt att stöta på honom bara och tejpar igen hålet?
Den som lever får se.


Over and out.

Giraffens vinterkris.

Giraffen, hen är död!
Jag vet att ni alla tänkt tanken, tänkt mig och död i samma mening. Men jag har inte dött, lovar, jag har bara en liten vinterkris och en väldigt stor hemlängtan till mitt hemland, med all dess värme och kärlek.
Så istället för att vara giraff på heltid och driva blogg så sitter jag och tycker synd om mig själv på heltid, YIPPI. Byggt mig en iglo i detta vinterland och låst ute hela världen. I min iglo sitter jag och råvägrar vintern med tidigare års sommarplågor, solar solarium och anordnar beach vollyball. Ni borde prova det själv hemma.
Men som sagt bara en vinterkris och ni märker ju själv att våren smyger fram då och då. Så håll ut, och kika in hit soliga vackra dagar. Och be till Gustiv så länge att fixa oss lite värme och sol. Eller gasa lite extra i bilarna era, jag har hört att sånt på något vänster ska skapa värme.

RSS 2.0