Vem sa att giraffer inte dansar?

Vem som än sa det så borde han buras in. Giraffer är så otroliga på att dansa!
Vi  trivs nämligen bäst i miljöer där det finns en fast takt att svänga om till, och att få avsmaka en härlig låt till några härliga moves är det bästa vi vet. Föreställ er allihopa, att vi samlas en flock giraffer för att röra våra långa smidiga ben och slingra halsarna runt alla underbara toner.
Ja ibland händer det även att en råkar slingra sin hals runt någon annans hals mot slutet av danserna. Det är ett fint avslut på en fin kväll för en fin giraff.




Over and out.

Man är väl ett renligt djur

Det är jobbigt att duscha som giraff i en människolägenhet för min hals är så lång att jag inte når att duscha huvudet.
Jag skulle kunna rynka ögonbrynen och argt kalla det diskriminering om jag inte hade listat ut guds lilla skämt: jag har varken hår att tvätta eller ögonbryn att rynka.





Over and out.

Vem sa att giraffer inte målade?

egopic!


Jag tänkte att det vore bra med en bild på mig så alla vet vem dom har att göra med. Bäst vore det ju med ett fotografi, men då jag inte lärt mig hantera kameran så lämnar jag det till senare projekt. En sak i taget.
Det är det första självporträttet jag målat i hela mitt liv men jag har ju alltid haft en talang för att måla så jag må säga att det är sju akaciaträd av tio möjliga.



Over and out.

En giraffs första kontakt med omvärlden

Jag säger då det, vem skapar en blogg i november?

Det vore som att bygga monument i Januari, vilket giraffer normalt inte gör.
Jag är väl lite one of a kind och har alltid varit, men snälla döm mig inte för hårt här ute i cyberrymden! Älska mig som den giraff jag är så ska jag älska dig som om du vore min biologiska svans, någon jag inte kan leva utan. Den är allt för snygg för att klara sig utan.




Over and out.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0