Jag bad om en biljett, men det var inte rätt

Hejsan hoppsan vad jag inte skrivit här men jag har varit ute på upptäktsfärd sen sist!
Jag skulle nämligen gå på bio en dag, där utanför på en skylt stod det att hundar inte fick följa med in. Lite synd tyckte jag om dom små varelserna men pustade ändå ut över att giraffer fick gå in. Jag traskade in och jag bad om en biobiljett och lite popcorn. Vad   hon   glodde!
Hon sa "popcorn kan du få, men bio är inte till för dig giraffen". Jag frågade såklart vadhän detta då jag inte sett en enda skylt om att giraffer inte fick komma in och glutta bio. Hon sa att det var självklart och kallade på vakterna när jag envisades.
Men när dom två biffiga vakterna kom så var tydligen mina nära två ton för mycket att bära ute för två stora starka män. Dom bad mig gå ut av mig själv. Ska dom mucka med en giraff så ska det väl ändå inte sluta med att dom ber på sina bara knän tycker en! Men jag är ju faktiskt en snäll giraff så jag gick lydigt ut som dom sa, det dom inte vet bara är att väl där ute lipade jag åt dom med mina långa girafftunga. Tji fick dom!
Efter det här rekomenderar jag er människor starkt att dissa hela Sveriges bio i framtiden, då dom både kallat mig opassande och fet.



Over and out.

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja, det är faktiskt en utmärkt bloggläsardag. Tack för tipsen, ska kolla upp dem.

2008-12-07 @ 15:53:30
URL: http://morrison.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha, vilken söt blogg du har Giraffis!!



Föresten, du ha rväl inte missat tat jag har en tävling i min blogg där man kan vinna olika skönhyetsprodukter till ett värde av över 500 kronor? Kanske so en julklapp till dig själv eller någon du tycker om? Vore kul om du var med! Kramar!

2008-12-07 @ 18:35:54
URL: http://amandastyle.blogg.se/
Postat av: Simon

sexit

2008-12-07 @ 19:18:27
URL: http://ziimon.blogg.se/
Postat av: Bea*

Hejdär , haft en bra helg?

Kram

2008-12-07 @ 19:53:46
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: moi

Svar: jaha, okej

2008-12-07 @ 20:50:44
URL: http://raspberrysmile.blogg.se/
Postat av: adde

Finns det en giraffgud? Jag vill bli troende.

2008-12-08 @ 01:59:09
URL: http://addespropaganda.com
Postat av: Kaktusen Emman

Hej giraffen!

Jag heter Kaktusen och jag är en trogen läsare av din fantastiska blogg och värld. Jag tror att du är min själsfränder, men berätta inte det för din förmyndare Musen. För då blir hon nog ledsen.

Hursomhelst så ville jag bara säga att jag får en riktigt styv penis när jag läser om dig, trots att jag är en flickkaktus.

Puss på din långa hals.

2008-12-08 @ 17:09:41
URL: http://stupidlittlefucker.blogg.se/

GIVE IT TO ME BABY:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Lätta hjärtat:

Trackback
RSS 2.0